Chat with us, powered by LiveChat

Stránka bohužiaľ neexistuje

Možno sa presunula alebo bola odstránená. Skúste menu hore alebo vyhľadávanie. Ak hľadáte niečo konkrétne, môžete nám tiež napísať.

Využiť možno kontaktný formulár na tejto stránke, alebo sa ozvať priamo na telefón či email nášho zástupcu.

Ing. Miroslava Andrášová
Sales manager
+421 908 297 181
miroslava.andrasova@modrykonik.com

 

    "Predá sa všetko," hovorí Milan Drahoš

    O marketingovej stratégii spoločnosti Pepco hovoril v rozhovore pre Mediář.cz country manager Milan Drahoš. Vyššie predaje Pepco dosahuje aj vďaka Modrému koníku, s ktorým dlhodobo spolupracuje a využíva naše reklamné formáty.

    "Veľmi dobre nám funguje lokálne špecifikum - Modrý koník. Na Slovensku je to jednoznačná jednotka vo svojom segmente, v Česku dvojka. Môžete si na ňom založiť skupinu a vybrať ambasádorku značky, ktorá skupinu spravuje. S Modrým koníkom sme začali pred tromi rokmi, slovenská administrátorka medzitým prišla k nám na oddelenie marketingu.

    Koník je na Slovensku obrovský fenomén a je to jedna z vecí, ktorú sme pretlačili na centrále. Počas veľmi krátkeho obdobia bola naša skupina najväčšia, najlepšia a najaktívnejšia zo všetkých. Podľa štatistík tam mamičky trávia veľa času. Na centrále nám potom ani nechceli veriť, že nejaká taká stránka existuje."