Ktoré mamičky zastupujú ktoré značky vám predstavíme nižšie v tomto článku. Ešte pred tým je na mieste spomenúť, že projekt Ambasárdorka značky u nás úspešne funguje už 9 rokov! Výsledkom je dlhodobá spolupráca zaujímavých žien a platformy, na ktorej sa môžu realizovať. Mohli by sme to prirovnať ku vzťahu, na ktorom pracujú dve strany, aby kreatívnym spôsobom inšpirovali ostatné mamičky na Modrom koníku. V tomto vzťahu sme doteraz zvládli rôzne náročné výzvy, ktoré sme dokázali vždy spoločne vyriešiť a postaviť tak základy pre niekoľkoročný funkčný vzťah. 

Čo stojí za jeho úspechom?

  • je to obojstranný vzťah, do ktorého my dávame svoju energiu, získané skúsenosti z minulých vzťahov, pozornosť a dôveru. Ambasádorky nám to vracajú svojou zanietenosťou, spoľahlivosťou a otvorenosťou, čo má pozitívny vplyv na celkovú spoluprácu s klientom, 
  • záleží nám na sebe
  • dôležitá je osobná sloboda a priestor. My poskytujeme ambasádorkám priestor byť sami sebou a máme realistické očakávania, ambasádorky sú samostatné a vedia sa takmer vo všetkom orientovať (nájdu aj mlieko v chladničke 🙂 ). Vďaka tejto atmosfére pôsobí celá kampaň viac autenticky a dôveryhodne,  
  • obohacujeme sa navzájom. My reagujeme na potreby mamičiek, aby sme pre nich boli spoľahlivé útočisko, ponúkame im nové nápady a inšpirácie, ambasádorky sa rady rozvíjajú a posúvajú hranice kreativity najmä pri tvorbe článkov, reklamných postov či súťaží. Výsledkom je atraktívna reklama pre našich klientov, ktorá ale nenarušuje používateľský zážitok na Modrom koníku. 

Ambasádorka značky je najkomplexnejší produkt z nášho portfólia natívnych a komunikačných kampaní pre slovenskú i českú verziu Modrého koníka. Ide o dlhodobú kampaň, ktorú spoločnosti využívajú na komunikáciu a budovanie značky ako celku na ženskú cieľovú skupinu. Ambasádorka je na jednej strane hlasom značky, reprezentuje ju a propaguje novinky. Na druhej strane, ostáva stále tou istou mamičkou, používateľkou Modrého koníka, ktorú sledujú iné mamičky pre jej autenticitu. 

Ak si už neviete spomenúť, ako proces ambasádorovania u nás prebieha, odporúčame vám prečítať si článok, kde sú odpovede na otázky, ktoré vám možno od úvodu vŕtajú v hlave. 

Toto je 5 aktuálne pôsobiacich ambasádoriek na Modrom koníku: 

Sabina, Ambasádorka Fitshaker 

So značkou Fitshaker sme už v minulosti viackrát spolupracovali na krátkodobých kampaniach. Keďže sa tentokrát chceli ešte viac dostať medzi svoju cieľovú skupinu, vybrali si naše “kombo” a rozhodli sa pre Ambasádorku. Značku reprezentuje aktívna a vždy usmievavá Sabína – sabusik321. Keďže Fitshaker je portál, ktorý ponúka programy na chudnutie a cvičenie online, tak predpokladáte správne, musí denno-denne s vlastnou kožou na trh. Veľká časť jej aktivity sa na Modrom koníku koncentruje v skupinke Cvičíme s Fitshaker. V nej sa ženy radia, vzájomne sa podporujú a zdieľajú svoje úspechy i zlyhania. Za pár týždňov si vybudovala silnú fanúšikovskú základňu a jej príspevky sú medzi používateľkami veľmi obľúbené.

Dominika, Ambasádorka Mattel 

Už od roku 2018 je neodmysliteľnou tvárou značky Mattel, a predovšetkým hračiek pre najmenších Fisher-Price, Dominika alias domichrumi. Pre používateľky je značka jednoznačne lovebrandom a v kombinácií s veľmi efektívnou prácou Dominiky dosahuje produkt ambasádorka značky Mattel nadštandardné výsledky. Stojí za tým dlhoročná hladká spolupráca všetkých strán tohto trojuholníka – Značka – Ambasádorka a Modrý koník. Dominika pristupuje k práci veľmi zodpovedne. Jej príspevky sú obsahovo i vizuálne veľmi kvalitné. K vysokej úrovni prispieva i veľmi štedrá podpora zo strany klienta a to nielen produktami, ktoré ambasádorka sama prezentuje, ale tiež produktami do súťaží, ktoré každomesačne organizuje.

Simona, Ambasádorka dm drogerie markt 

Lovebrand dm je našim dlhodobým klientom a každoročne využíva rôzne reklamné kampane, vrátane Ambasádorky značky. Značku dm u nás zastupuje ambasádorka Simona, ktorú nájdete na Modrom koníku ako nesvadbovo. Od roku 2020 bola ambasádorkou privátnej značky babylove. V priebehu času však aj jej deti zo sortimentu detskej kozmetiky a výbavy pre deti vyrástli. Kedže značka dm bola s jej prácou spokojná, rozhodla jej pôsobenie rozšíriť na celý sortiment z predajní dm. Jej práca je veľmi svedomitá a kvalitná. Medzi používateľkami je obľúbená aj vďaka prirodzenej prezentácií produktov či milému a príjemnému vystupovaniu. Samozrejme, nezabúda používateľky informovať o novinkách, zľavách a akciách. Simona rozdáva radosť prostredníctvom súťaží a vždy rada a ochotne poradí s výberom .

Dominika Ambasádorka značky Babylove od dm drogerie markt

Privátna značka sietí drogérií dm babylove je s nami na Modrom koníku od roku 2020. Aktuálnou ambasádorkou je Dominika. Na Modrom koníku figuruje pod profilom s názvom dominika_c. Za naozaj krátku chvíľu si našla mnoho fanúšikov. Jej bohaté skúsenosti zo sveta sociálnych sietí sa odrážajú na mimoriadne kvalitne spracovaných príspevkoch, v ktorých propaguje výrobky babylove, a tiež v tých, v ktorých zdieľa úryvky zo svojho života. Značku spája s milými hlavolamami a hádankami, ktoré používateľky bavia a rady sa do ich riešenia zapájajú. Vďaka svojej originálnej komunikácii je naozaj neprehliadnuteľná a zapamätateľná tvár značky. 

Anička, Ambasádorka Baby Direkt 

Značku Zopa Design na Modrom koníku zastupuje Anička – annie89. Jej príjemné online vystupovanie a svojský zmysel pre humor sú pre jej aktivitu príznačné. Ambasádorkou je od marca 2021 a za tento čas sa stala medzi používateľkami neodmysliteľnou súčasťou značky. Používateľkám prináša nielen informácie o novinkách z dielne Zopa Design, ale tiež sama produkty testuje a uverejňuje úprimné recenzie, ktoré sú vierohodné a autentické. 

Všetky ambasádorky, s ktorými sme mali tú česť spolupracovať, dávali do svojej práce srdce a z niektorých sa vypracovali naozaj úspešné influencerky, známe aj za hranicami Modrého koníka. Vďaka nim tento vzťah resp. projekt, môže stále pokračovať a zároveň vďaka vám klientom, čitateľom, sa budeme tešiť na nové tváre a príležitosti, ktoré im ponúknete.

Ak sa vám tento formát spolupráce zdá zaujímavý, ozvite sa prosím. Radi sa s vami nezáväzne stretneme, porozprávame vymyslíme pre vás kreatívny a efektívny spôsob komunikácie vašej značky na naše publikum