Ak patríte ku klientom Modrého koníka, viete, že občas sa objaví zaujímavá ponuka výhodných balíčkov. Áno, ten čas je tu.

K obdobiu návratu detí do škôl, teda hovoríme o auguste a začiatku septembra, sme si pripravili dva základné balíčky “Back2school”.

Ak vás zaujíma, ako ušetriť 50 % a viac, čítajte ďalej.

Balík Displej

Čo dostanete?

Kombinácia troch obľúbených formátov bannerovej reklamy vám zabezpečí reklamu na viacerých miestach stránky. To znamená, že vás budú používateľky vidieť hneď pri prihlásení na domovskú stránku, ale tiež pri scrollovaní nižšie po stránke.

Okrem klasických bannerov obsahuje balíček desať tisíc správ do internej pošty. Tie doručíme len prihláseným používateľkám, čím zabezpečujeme lepšie výsledky a vyšší konverzný pomer.

Za koľko?

Branding a Big rectangle dostanete takmer s polovičnou zľavou. Správy do internej pošty dokonca ešte lacnejšie a vzhľadom na obvykle vysoké CTR ide o veľmi výhodnú ponuku.

Celkovo tak s balíkom Displej dokážete ušetriť viac než 50 %.

Balík Súťaž

Čo dostanete?

Ako už z názvu vyplýva, hlavnou časťou druhého balíčka je súťaž pre naše používateľky. Viac o tom, ako súťaž funguje, si môžete prečítať na samostatnej podstránke. Dôležité je, že pri spustení súťaže dostane 20 000 používateliek upozornenie.

Niektorí klienti dokonca využívajú na podporu svojej súťaže aj časť svojej bannerovej kapacity.

Okrem súťaže je zloženie balíka podobné displejovému balíku, obsahuje tiež Správy do internej pošty, Branding a Big Rectangle bannery.

Za koľko?

Balík Súťaž so svojimi zľavami nezaostáva za displayovým balíkom. Súťaž, aj Správy do internej pošty dostanete za polovicu.

Spolu s ostatnými bannermi to znamená, že s balíkom Súťaž ušetríte takmer 50 % z pôvodnej ceny jednotlivých produktov.

Pozor:

Počet balíčkov je kapacitne obmedzený. K dispozícii máme len 15 kusov balíčkov, pre tých najrozhodnejších a najrýchlejších.

Podmienky uplatnenia balíčkov:

  • Balíčky sú platné najneskôr do 10.09.2017 alebo do vyčerpania kapacity stránky.
  • Jednotlivé formáty môžete čerpať maximálne v troch po sebe idúcich týždňoch.
  • Fakturácia balíčkov prebieha po skončení vašich kampaní

Máte záujem o viac informácií? Veľmi radi vám odpovieme na všetky vaše otázky.

Napíšte nám a my sa vám ozveme.