Jedna z veľmi efektívnych a možno niekedy trochu opomínaných metód, ako si budovať reputáciu a autoritu odborníka, je jednoducho ľuďom odpovedať na ich pálčivé otázky. Na Modrom koníku ponúkame priestor pre vlastnú poradňu, kde môžete komunikovať so stovkami až tisíckami našich používateliek, z ktorých každú trápi niečo iné.

Odpovedaním na ich otázky si klient buduje skutočnú autoritu, vďaka ktorej môže získať zákazníkov aj mimo Modrého koníka. Je to ideálny formát pre zubné ambulancie, fyzioterapeutov, lekárov, kozmetické či kadernícke salóny, stylistu alebo kohokoľvek ďalšieho, kto môže poskytnúť odbornú radu.

Priestor na budovanie reputácie

V rámci poradne môžete preukázať svoje odborné znalosti. Nie ste obmedzení kapacitou ani rozsahom a môžete s používateľkami komunikovať podľa vlastného uváženia. Čím viac nápomocní ste a čím väčšiu hodnotu im prinášate, tým silnejšie postavenie v komunite získavate.

Okrem budovania reputácie vaša poradňa tiež postupom času získava vlastných odberateľov, ktorí pravidelne sledujú váš obsah. Samozrejmosťou je, že môžete pripojiť odkaz na svoje vlastné stránky, kde si ľudia môžu objednať vaše služby alebo produkty.

Kliknite na obrázok a dostanete sa do Poradne zubára.

Nezmazateľná stopa na internete

Google a ďalšie vyhľadávače rýchlo indexujú celého Modrého koníka vrátane týchto poradní. To inými slovami znamená, že sa vaša poradňa rýchlo dostáva do výsledkov vyhľadávania. Máte šancu osloviť nových ľudí, ktorí hľadajú odpovede na internete, pretože môžu nájsť práve vaše odborné rady.

Okrem toho si vašu poradňu môžu ľahko nájsť tiež tí potenciálni zákazníci, ktorí sa napríklad ešte len rozhodujú, či si vyberú vás alebo konkurenciu, a hľadajú si o vás informácie. Je pravdepodobné, že zadaním vášho mena do Googlu alebo iného vyhľadávača nájdu okrem iného práve túto poradňu, kde sa môžu presvedčiť o vašej profesionalite. Iste tak klient získava výhodu v porovnaní s tými, ktorí nič podobné na internete neposkytujú.

Presah do offline sveta

Používateľky sa o svojich problémoch rozprávajú so svojimi kamarátkami a známymi neustále. Ak ste im v Poradni nápomocní a pomáhate im ich riešiť, pravdepodobne o vás budú hovoriť aj v offline svete. Vďaka tomu sa zvyšuje dosah vašich aktivít a potenciálne tak môžete získať klientov (alebo klientky) i mimo Modrého koníka, ktorí sa ozvú priamo.

Ak vás tento reklamný formát zaujal, kontaktujte náš obchodný tím.