Videli ste naše prvé videá na YouTube? Ešte sa len rozbiehame, no už sme stihli vymyslieť zopár pravidelných formátov, ktoré chceme rozvíjať a plniť kvalitným obsahom zaujímavým predovšetkým pre naše používateľky.

Odborníci vysvetľujú a búrajú mýty

Sme radi, že k nám chodia odborníci rozprávať o tom, čomu najviac rozumejú, a vedia to dobre vysvetliť všetkým, ktorí hľadajú informácie na YouTube. Venujeme sa témam okolo tehotenstva, zdravia a materstva, ktoré v diskusiách na Modrom koníku najviac rezonujú.

Zo života našich mamičiek alebo Desatoro

Tento obsah robia mamičky a skutočné používateľky Modrého koníka skoro samy. Opisujú svoje najemotívnejšie zážitky z pôrodnice, čo ich prekvapilo počas prvých dní s bábätkom a zábavným spôsobom nás pozývajú do svojho sveta. Myslíme si, že sa v nich veľa matiek nájde a zaspomína si, aké to bolo v ich prípade.

Rozhovory s mamičkami, ktoré toho stíhajú trochu viac 

Spolupracujeme s youtuberkou Peťkou z kanálu Nasklee, ktorá už vyspovedala matku 8 detí a tiež asi najznámejšiu stand-up komičku, mamu a herečku Lujzu. A dámy si dali aj bettle – ktorá bude pohotovejšie reagovať na otázky o sebe? Pozrite:

Budú aj sponzorované videá

Samozrejme, mysleli sme aj na klientov a ich vklad do nášho videoobsahu. Preto pripravujeme videá ako pokračovanie nášho natívneho formátu Skúsenosti so značkou, ankety aj ďalšie formy sponzorovaného obsahu. Ak máte záujem byť medzi prvými, ktorí náš videoformát otestujú, dajte nám vedieť.

Toto sú ešte nevydané videá, ktoré vznikli v spolupráci s našimi klientami pre značky:

Annemarie Börlind

Sunar

Kým vám ukážeme ďalšie spolupráce, pozrite si kampane na Modrom koníku pekne pokope:

Skúsenosti so značkou

Natívne články

Súťaže

Dni so značkou

A tu je časť obsahu, ktorým na koníka prispievajú vybrané Ambasádorky:

mummylina Fred&Flo

zuzkanr Baby Dove

domichrumi Fischer-Price

borka77 Sunar